Van monumentenglas tot HR++ glas

Glas laten vervangen in een monumentaal pand?

Is uw ruit beschadigd of bent u toe aan betere isolatie? Wat uw reden voor vervanging van het glas ook is, u wilt een ruit die goed past en netjes gezet wordt. Glashandel en Schildersbedrijf Tactor plaatst uw ruit. Ook reparaties of vervanging van het kozijn worden uitgevoerd. Zo bent u in één keer voorzien van een prachtig afgewerkt resultaat.

Monumentenglas

De dikte van enkelglas, maar het comfort van dubbelglas. Tactor plaatst monumentenglas in uw monumentale pand. Zo verandert er niets aan het uitzicht maar wel aan uw comfort. Ook renoveren we kozijnen en schilderen we het houtwerk in iedere gewenste kleur. De ruiten worden snel geleverd en gezet door het team van Glashandel en Schildersbedrijf Tactor.

Glas voor uw huis

In uw woning heeft glas veel verschillende functies. Kiest u voor sierglas, wilt u een glazen douchewand of wilt u HR++ glas, of dubbelglas, laten plaatsen? Tactor levert en zet alle soorten glas. We snijden het enkelglas zelf en leveren binnen enkele dagen. Dubbelglas en veiligheidsglas wordt voor u besteld en geplaatst door ons team.

Glas voor uw bedrijf

Is uw etalage beschadigd? Tactor levert en zet winkelramen en etalages, ook van groot formaat. Dat glas leveren we in verschillende kwaliteitsklassen, waaronder ook dubbel beveiligingsglas. We komen graag bij u langs om een passend advies te geven. Daarnaast ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

Schilderwerk

Het zetten van glas houdt niet op bij de ruit. Vaak is het nodig ook de kozijnen te repareren bij het plaatsen van een nieuwe ruit. Tactor repareert of vervangt uw kozijnen en schildert het houtwerk in iedere gewenste kleur. Wilt u het binnen- of buitenwerk van uw pand ook laten schilderen? Glashandel en Schildersbedrijf Tactor neemt u al het werk uit handen. Van de wanden tot de plafonds en al het hout- en sierlijstwerk.

Neem contact op

Geen voorrijkosten

Wanneer u een ruit bestelt bij Tactor weet u zeker dat deze goed geplaatst wordt. We komen de ruit opmeten en ook zetten. Daarvoor rekenen we geen voorrijkosten! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.